Autorizovaný informačný systém a znalecká činnosť - Littvová, Veronika
Znalecká činnosť a podmienky kladené na znalca. Znalec - fyzická osoba, znalecká organizácia a znalecký ústav. Organizácia znaleckej činnosti. Dozor Ministerstva spravodlivosti. Oddelenie JASPI - oddelenie Jednotného automatizovaného systému právnych informácií. Informačný systém JASPI.