Subjektivizmus pri voľbe bilančnej politiky a jeho vzťah k bilančným podvodom - Husárová, Stanislava
Bilančná politika podniku. Konzervatívna a agresívna bilančná politika. Vymedzenie pojmu podvod. Podvodné finančné vykazovanie. Ekonomická kriminalita. Korupcia. Sprenvera majetku. Bilančné podvody.