Freeware Joomla for Professional E-commerce Page - Hasan, Jamal
Využitie systému Joomla pre vývoj stránky elektronického obchodu. Metódy. Inštalácia serveru XAMPP. Konfigurácia Joomla CMS učiteľskej 1.5 verzie. Inštalácia Joomla šablóny. Inštalácia modulov virtuálneho obchodného strediska. Práce z oblasti Joomla.