<The> Main Factors on Slovakian Consumer's Behavior Regarding Fast Food Nutrition - Kita, Pavol
Správanie slovenského spotrebiteľa v oblasti výživnosti rýchleho občerstvenia. Senzorický marketing. Metódy výskumu. Výsledky výskumu.