Prehodnotiť riadenie kapitálu a rizík
Správa European Insurance Outlook 2010 spoločnosti Ernst & Young. Sedem najrizikovejších oblastí pre európske poisťovne, ktoré ponúkajú najväčšie príležitosti pre nový rast. Hlavné nástroje expanzie európskych poisťovní.