Globalizácia a riziká v poisťovníctve - Krátka, Zuzana, 1968-
Globalizácia a s ňou súvisiace sociálno-ekonomické a legislatívne zmeny v poisťovníctve. Vznik nových, globálne pôsobiacich rizík a zintenzívnenie existujúcich rizík. Využitie Delfskej metódy na slovenskom poistom trhu výskumom vplyvu globalizácie v poisťovníctve. Riešenia problémov subjektov poistného trhu.