Kríza ovplyvnila poistné - Baková, Lucia
Objem a celkové technické poistné za rok 2009. Podiel životného a neživotného poistenia na celkovom technickom poistnom respektíve predpísanom poistnom. Podiel jednotlivých poistných odvetví na celkovom poistení. Hospodárske výsledky poisťovní.