Postupy účtovania podnikateľov - dlhodobé pohľadávky a záväzky (komplexný pohľad) - Maděra, František
Dlhodobé pohľadávky a záväzky a súčasná hodnota. Postupy účtovania dlhodobých pohľadávok - aktuálny stav. Navrhované riešenie (metodická ukážka) postupov účtovania dlhodobých pohľadávok a záväzkov.