High Prevalence of Prediabetes and Diabetes in a Population Exposed to High Levels of an Organochlorine Cocktail - Ukropec, J.
Silné znečistenie životného prostredia východného Slovenska a jeho vplyvy na diabetikov a osoby náchylné na diabetes. Metódy prieskumu. Výsledky a diskusia.