Charakteristika podnikateľského prostredia v Bahrajne - Navratilová, Martina
Ekonomicko-politická situácia v Bahrajne, v najmenšom arabskom národe. Kľúčové ekonomické ukazovatele Bahrajnu za rok 2008. Právny systém v Bahrajne, daňový systém v Bahrajne.