<The> hospice movement: the example of conflict between the process of personalized and rationalized institutionalization - Kubiak, Anna E.
Problémy hospicového hnutia. Vízie hospicu. Individualistická sociálna organizácia. História a súčasný vývoj hospicového hnutia. Inštitucionalizácia hospicov. Osamelosť zomierajúcich.