Vplyv globalizácie na štandardizáciu v marketingu - Nemečková, Soňa
Vplyv globalizácie na konkurenčné prostredie podnikov. Medzinárodný verzus globálny marketing. Štandardizácia v marketingu ako reakcia na globalizáciu.