Optimalizácia dopravnej siete na Slovensku - Feik, Michal
Dopravné úlohy zaoberajúce sa otázkou presunu osôb a tovarov v rámci operačného výskumu. Nekoncepčný rozvoj dopravnej siete. Preferovanie cestnej dopravy v súčasnosti. Komplexný model efektivity dopravy. Model výstavby a rekonštrukcie dopravných sietí. Model trvalej udržateľnosti.