História regulácie sieťových odvetví - Mačičáková, Martina
Regulácia nahrádza hospodársku súťaž sústavou zákonov a regulačných orgánov, ktoré vytvárajú kvázi konkurenčné prostredie pre podnikateľské subjekty, ktoré majú charakter prirodzených monopolov. História regulácie v Slovenskej republike. Legislatíva o regulácii v sieťových odvetviach.