<The> challenges of market research in China - Weick, Lena
Odvetvie výskumu trhu v Číne. Primárny výskum. Dostupnosť sekundárnych údajov, kvalita a validita. Primárny výskum v kontexte rerionálnych disparít, urbanizácie a výzvy na kvalitu dát.