Modifikácia úlohy maximálneho toku v sieti na lokačnú úlohu - Pekár, Juraj, 1972-
Problematika prepravy tovaru zo skladových centier k jednotlivým odberateľom. Úloha maximálneho toku v sieti. Modifikácia úlohy maximálneho toku.