Problémy obmedzujúce využívanie e-služieb na Slovensku - Hlavatý, Ivan, 1978-
Budovanie informačnej spoločnosti na Slovensku a priemer Európskej únie. Využívanie internetu a e-služieb u nás, a v krajinách Európskej únie. Rozvoj e-služieb, implementácia a podpora zo strany obyvateľstva a štátu. Základné problémy zvyšovania e-služieb na Slovensku.