Znalostná ekonomika a vzdelávanie - Orbánová, Darina
Vzdelávanie ako dôležitá úloha kvality života. Faktor vplyvu výsledkov celého hospodárstva. Oblasti vzdelávania v Slovenskej republike a vytvorenie znalostnej spoločnosti. Transformácia tradičnej školy a stratégia celoživotného vzdelávania.