Nezamestnanosť v krajinách EÚ - Labudová, Viera, 1958-
Nezamestnanosť ako cenntrálny problém moderných spoločností. Vývoj miery nezamestnanosti v Európskej únii a jej najväčších konkurentov, USA a Japonska. Ciele regionálnej politiky EÚ a hlavné nástroje na odstránenie hospodárskeho úpadku, nezamestnanosti a chudoby.