"MFCA" - nová účetní metoda evidence a kalkulace nákladů: v čem je nová? - Kovanicová, Dana
Metódy evidencie a kalkulácie nákladov. Material Flow Cost Accounting - MFCA. Odlišnosti metódy MFCA od tradičných spôsobov evidencie a kalkulácie nákladov. Štandardizácia metódy MFCA ako nástroja environmentálneho riadenia.