Podávání souhrnného hlášení po 1. 1. 2010 - Kuneš, Zdeněk
Smernica Rady 2008/8/ES rieši povinnosť platcu podať súhrnné hlásenie v prípade, keď platca poskytne službu v inom členskom štáte podľa základného pravidla zákona o DPH. Smernica Rady 2008/117/ES sa týka zmeny lehôt pri podávaní súhrnného hlásenia.