Problems and key factors of CRM implementation - Lendel, Viliam
CRM (Customer relationship management) a implementácia CRM stratégie. Hodnotová reťaz CRM. Situácia v slovenských podnikoch. Kľúčové elementy ovplyvňujúce budovanie CRM systému vo firme. Výhody CRM.