Základy účetnictví Oceňování ke dni sestavení účetní závěrky - Dvořáková, Dana
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o oceňovaní aktív v účtovníctve ČR. Medzinárodné štandardy účtovného výkazníctva (IFRS). Fair value a náklady z predaja. Čistá realizovaná hodnota. Individuálne metódy znižovania pohľadávok.