Na chvoste rozvojovej pomoci - Balážová, Daniela
Správa OECD optimisticky hovorí, že celkovo darcovské štáty v roku 2009 napriek finančnej kríze objem pomoci rozvojovým krajinám zvýšili. Rozvojová pomoc vo svete sa však zvýšila len virtuálne - poklesom hospodárskeho rastu, zahrnutím inflácie a zmenou výmenných kurzov. Údaje o oficiálnej rozvojovej pomoci krajín V4 v rokoch 2008 a 2009. Ako je na tom Slovensko. Politické strany a rozvojová spolupráca.