Biznis s Kimom - Szikorová, Nóra
Otváranie investičných dverí v Kórejskej ľudovodemokratickej republike (Severná Kórea). Štyri špeciálne ekonomické zóny v krajine. Kľúčová úloha Číny v zahraničnej spolupráci. Juhokórejské investície sústredené v priemyselnom parku Kaesong.