Katastrálny zákon s komentárom - Barancová, Andrea
Zákon č. 162/1995 Z.z. o katastri nehnuteľností a o zápise vlastníckych a iných práv k nehnuteľnostiam (katastrálny zákon) v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 103/2010 Z.z.