Zákon o mediácii - novela - Horváth, Edmund
Mediácia je štruktúrovaný postup, pri ktorom sa dve alebo viacero strán sporu dobrovoľne pokúšajú mimosúdne dosiahnuť dohodu o riešení svojho sporu za pomoci mediátora. Základné ciele novely.