Implementation of environmental management systems in the Slovak Republic - Majerník, Milan
Environmental management systems (EMS) - environmentálne riadiace systémy. História EMS. Súčasný stav certifikácie EMS v Slovenskej republike - ISO 14001. Registrácia EMAS (Eco-management and audit scheme) na Slovensku. Riešenie pre malé a stredné podniky.