Integrated management systems - Chovancová, Jana
Charakteristika najviac používaných systémov riadenia. Systém riadenia kvality, Systém environmentálneho manažmentu, Systém manažmentu zdravia a bezpečnosti - charakteristika systémov. Prístupy k integrácii systémov riadenia. Výhody a nevýhody integrácie systémov riadenia. Hodnotenie integrovaného systému riadenia.