A foglalkoztatáspolitika és eszközei a mobilitás szolgálatában Szlovákiában - Ošková, Silvia, 1979-
Nástroje politiky zamestnanosti. Opatrenia štátu na zníženie dôsledkov hospodárskej krízy. Štátne podpory pre zamestnávateľov a pre zamestnancov.