Analýza nezamestnanosti podľa veku - Veselovská, Stanislava, 1957-
Nezamestnanosť ako prejav nerovnováhy na trhu práce. Vznik a dôsledky javov a procesov v ekonomickej, sociálnej a politickej oblasti. Úroveň nezamestnanosti a štruktúra faktorov, ktorá ju ovplyvňuje. Analýza nezamestnanosti mladých a starších občanov. Riešenie nezamestnanosti a celoživotné vzdelávanie.