Skladové priestory obsadzujú automaty - Adamčíková, Zdenka
Presadzovanie robotov okrem výroby aj pri paletizácii v skladových priestoroch. Prvý robot na distribúciu balíkov. Kiva roboty - inteligencia v skladoch. Efektívnosť využívania robotov.