Poistenie nie sú vyhodené peniaze - Moravčík, Tomáš
Riziká v cestnej nákladnej doprave. Povinné poistenia súvisiace s cestnou nákladnou dopravou. Povinné zmluvné poistenie. Poistenie zodpovednosti dopravcov. Poistenie liečebných nákladov v zahraničí. Dobrovoľné poistenia v cestnej nákladnej doprave.