Kríza u malých a stredných podnikov ešte pretrváva ? - Sirotka, Vladimír
Kríza u MSP pretrváva. V súčasnosti majú MSP problém so solventnosťou. Príčiny platobnej neschopnosti. Nákladné financovanie MSP počas krízy. Autor zastáva názor, že väčšie firmy majú širšiu podporu ako MSP. Kríza odkryla za posledný rok v hospodárení firiem i rezervy, ktoré treba hľadať najmä v oblasti šetrenia prevádzkových výdavkov, výberu dodávateľov a cien, zvýšený dôraz klásť na spoľahlivosť obchodného partnera, zlepšovať prístup k zákazníkovi.