Distributívna spravodlivosť ponukovo orientovanej ekonomiky - Sabo, Štefan
Nové výzvy pre sociálnu politiku. Návrh smerovania sociálnej politiky v krízou postihnutom globalizovanom svete. Program ekonomických reforiem, sociálneho systému a rodinnej politiky. Stratégia konkurencieschopnosti Európskej únie, Európa 2020. Vytýčenie cieľov.