Development of basic macroeconomic indicators in Slovak Republic - Kotlebová, Jana, 1969-
Súčasné zúčtovanie platobnej bilancie. Úspory a investície. Hrubý domáci produkt. Inflácia. Verejné financie. Makroekonomické prostredie má významný vplyv na vývoj malých a stredných podnikov.