Kvalitní návod je konkurenční výhoda - Labudková, Eva
Úloha návodu na použitie výrobku v marketingovej komunikácii. Návod na použitie výrobku ako prostriedok na prezentáciu značky. Zásady tvorby produktového návodu. Formy návodov. Desatoro kvalitného návodu. Jazykové mutácie návodu. Trendy v spracovaní návodov.