Dopady světové hospodářske krize na nové trendy na trhu práce v Latinské Americe - Daza Aramayo, Lurdes Gabriela
Analýza situácie trhu práce v Latinskej Amerike, v krajinách: Argentína, Brazília, Čile, Kolumbia, Ekvádor, Mexiko, Peru, Uruguay a Venezuela. Analýza ekonomík týchto krajín v priebehu posledných dvoch rokov. Hlavné dopady svetovej hospodárskej krízy na Latinskú ameriku.