Staří vs. mladí - Höpflinger, Francois
Starnutie a zmeny v rodinnom a pracovnom živote. Medzigeneračné zmeny na pracovisku. Hranice vlastných profesných možností. Prevzatie zodpovednosti mladšími a akceptácia pravidiel nástupníctva. Pozitívne hodnotená mladosť a negatívne hodnotená staroba. Možné konflikty v medzigeneračnej komunikácii.