Reforma finančných zdrojov Medzinárodného menového fondu - Jankovská, Anežka
Počiatky reformy Medzinárodného menového fondu. Smery reformy činnosti Medzinárodného menového fondu. Hlavné finančné zdroje MMF. Členské kvóty jednotlivých krajín v MMF. Special drawing rights-zvláštne práva čerpania. Mnohostranné dohody o vypožičiavaní devízových prostriedkov pre MMF.