Koncentrace trhu se odráží ve čtenosti - Vojtěchovská, Martina
Výsledky výskumu čítanosti denníkov v Českej republike za rok 2009. Najčítanejší denník - bulvárny Blesk. Pohľad na čítannosť denníkov v jednotlivých regiónoch Česka. Bezplatné denníky Metro a E15 si polepšili. V čítanosti časopisov na prvom mieste Rytmus života.