Reálna konvergencia Slovenskej republiky k Európskej únii a jej postavenie v rámci krajín V4 - Valach, Matej
Zhodnotenie konvergencie SR a jej porovnanie v rámci krajín V4. Ukazovatele reálnej konvergencie a stavu ekonomiky.