Surfujeme stále viac - Hinková-Dibarborová, Andrea
Internet sa v priebehu niekoľkých rokov presadil ako obzvlášť mocný nástroj spotrebiteľa, ktorý hľadá ten najlepší pomer ceny a kvality. Rýchle prenikanie internetu do Európy podporilo nové spotrebiteľské správanie. Nákupy cez internet - virtuálne nakupovanie.