Využitie Ishikawa diagramu pri tvorbe softvéru - Andrejkovič, Marek
Použitie nástroja Ishikawovho diagramu na identifikáciu vhodných zlepšení v IT softvéroch. Ishikawov diagram relatívne presne poukazuje na najvhodnejšie poradie dôležitosti jednotlivých faktorov a tým aj na to, ktoré z nich je potrebné zlepšovať a splniť najskôr. Aplikácia diagramu na dvoch príkladoch, ktoré na seba nadväzujú.