Hodnotenie zmien v zdravotníctve po roku 2006 - Pechová, Michaela, 1977-
Zdravotníctvo ako prioritná oblasť záujmu vládnych programov. Tendencie pôsobiace po roku 2006. Hodnotenie zdravotnej politiky podľa nezávislého inštitútu HPI (Health Policy Institute). Programové vyhlásenie vlády a splnenie sľubov týkajúcich sa zdravotníctva v rokoch 2006-2010.