Spoločenské uznanie mladých výskumníkov a námety na jeho formovanie - Antalová, Mária, 1952-
Spoločenské uznanie a jeho dimenzie. Veda a mladí výskumníci z pohľadu verejnosti. Výsledky prieskumu. Názory na vedu a výskum v SR.