Spolupráca pri implementácii poznatkov - významný faktor konkurencieschopnosti podnikov a kvality vysokých škôl - Šúbertová, Elena
Možnosti spolupráce podnikov a vysokých škôl všeobecne - z časového hľadiska, z hľadiska formy. Spolupráca v pedagogickej oblasti, spolupráca vo vedecko-výskumnej činnosti.