Metódy merania a hodnotenia výkonnosti dôchodkových správcovských spoločností podľa medzinárodných štandardov finančného výkazníctva (IFRS) - Juhász, Attila
Dôchodkové správcovské spoločnosti sú jedny z najtransparentnejších podnikateľských subjektov v slovenskej ekonomike. Zo zákona majú povinnosť zverejňovať takmer všetky informácie – výnosy, náklady, počet klientov, zhodnotenie dôchodkových fondov a ich zloženie. Alternatívny pohľad na hospodárske výsledky jednotlivých spoločností.