Migrácia - Satmár, Oliver
Migrácia ako charakteristický prejav globalizačných procesov dnešnej doby. Definícia migrácie a jej základné kategórie. Príčiny migračných pohybov. Ekonómia pracovnej migrácie v procese rozhodovania sa jedinca. Migračná politika, pozitívne a negatívne dopady.