Finanční krize a úloha finančního managementu - Tkáč, Karel
Finančný manažment v dobe krízy. Opatrenia na zníženie a reštrukturalizáciu nákladov a ich dôslednú kontrolu. Posilnenie úlohy strategického kontrolingu. Finančná konsolidácia so zameraním na sníženie obežného majetku. Sledovanie cash flow a likvidity. Proaktívne vedenie zameranie na vyvedenie podniku z krízy.